Az ajtón kilépni nem merek, mert a szúnyogoktól nem kapnék levegőt. Maradok hát a falak között, és takarítok. Azt gondolom, felseprem a padlót. Aztán rájövök, milyen hanyagul használom a magyar nyelvet. Sokkal nagyobb óvatosságra van ma szükség. Ezt főleg azoknak mondom, akik ebben az egyre forróbb nyárban politikával foglalkoznak, de mindenkinek szól, aki valamely probléma megoldásához lát neki.
Ne a padlót seperjük fel. Csak a szemetet. 

Szerző: Bornai Tibor  2013.06.21. 14:22 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bornaitibor.blog.hu/api/trackback/id/tr85372252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Billy01 2013.06.24. 16:09:02

Van egy kritikus mennyiségű szemét, amit már nem lehet egyszerűen felseperni. Ahhoz már keményebb eszközök kellenek, pl véső, kalapács stb. Most ezzel állunk szemben. Valakik annyira összehordták a szemetet, annak reményében, hogy te kimész "lakni" és ők beköltöznek. A sok szúnyoggal most könnyebb megküzdeni. :)
De nem adjuk fel, takarítunk, ha kell kalapáccsal is.

De vigyázni kell, mert ez a szemét olyan intelligens, hogy már ordibálni is tud. Örökké holt azt harsogja, hogy Zieg Heil,Zieg Heil, hol meg azt, hogy Viktor! Viktor!
:)
süti beállítások módosítása