Ha jól tudom, fontos lenne, hogy hazánkba minél több nagy cég tőkét hozzon. Jöjjenek a befektetők, teremtsenek munkahelyeket. Ebben az irányban gondolkodva támadt egy ötletem. A tőkéről jutott eszembe.
Milyen szép és nagy lehetősége lenne a SONY cégnek, hogy itt nálunk, kissé módosítva a fő profiljukon, egy egészen új termelési ágazatban vesse meg a lábát. Olyan területen, amely Magyarország egyik jellegzetes és magas színvonalú tevékenysége, és amelyhez kapcsolódva a SONY minőség iránti elkötelezettsége pompásan érvényesülhetne.
A SONY beszállhatna a borászatba, méghozzá nem is akárhol, hanem Badacsonyban. A lépést az indokolná, hogy Badacsony nevében már ezer év óta ott a SONY. BadacSONY. Az iható minőség! A finom csúcstechnika! És közben 5.1 három dimenzióban, HiFi minőségben szólna az AKAIcos út.  

Szerző: Bornai Tibor  2013.04.10. 10:05 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bornaitibor.blog.hu/api/trackback/id/tr155214779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

byrom97 2013.04.10. 10:42:45

Hasonló jutott eszembe nekem is. El tudnék képzelni az Apple magyarországi gyáraiban készült iKarusz buszokat.

Tor_Tura_a_Bor_Túrához (törölt) 2013.04.10. 19:36:42

Talan ez humortalan.
Talanabb még humortalanabb.
Egyre lejjebb,
Cél a céltalan.
Érték-vesztett világ értékei vajon hol vannak?
Ön uram Érték-e-még?
S ha érték, hol a mérték?
Egyre lejjebb.
„Úttalan utakon” a sokadalom.
Ön is érzi,
Egyre több sebből vérzivatar tőr ránk.
Cél a léc alatt.
Mára ennyi maradt.
Kár.
Mondta a varjú.
Rák.
Mondta az orvos.
És meghalt a varjú.
És a madarak sem repültek ki.
A Ló még él.
De meddig?
„A humor is végóráit éli.”

Tiborpapa 2013.04.11. 10:29:00

:) Egészségedre, Tibor! :)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.04.11. 16:02:06

Szerintem meg csak ne gyarmatosítsák Magyarországot a pofátlan multik. A Balaton közelében már felvásárolták a Kinizsiek ősi birtokát, NagyvázSONY-t, és már övék a kereszténység szent ünnepe is, a karácSONY. Ezt persze hazaárulók segítségével érték el. A HírTV a jövő héten bemutatja Bajnai főnökének titkosított anyakönyvi kivonatát, mely szerint az igazi neve GyurcSONY.
süti beállítások módosítása