Sok manapság a kigyúrt izompacsirta, aki alig fér a pólójába, és még a mosolya is izmos. Hogy szép-e az ilyen, arról ne nyissunk vitát, mert vitatkozunk mi éppen eleget, ez a téma már nem hiányzik az étlapról. Máson töröm a fejem.
Ugyebár, egy ilyen hatalmas izomzat rengeteg munkába kerül. Szörnyű sok fáradságba. A munka pedig a fizikából ismert fogalom. A munkavégzés energiát állít elő. Helyzetit is, mozgásit is. Az izomgyárakban azonban az a sok-sok munka valahogy elszáll a levegőbe. Sehol nem hasznosul másutt, csak a kiizzadt bajnokok fényképalbumában. Azt hiszem, ha rajtam múlna, konditerem, izomgyár létesítését csakis óvodák, iskolák, kórházak, nyugdíjas otthonok és más fontos közintézmények tőszomszédságában engedélyeznék. Ezek áramellátására ugyanis éppen alkalmasak lennének a súlyzózók , erőnyomók és szobabiciklizők. Két öröm is teremne. A kedvezményezett intézmények, ahová egy kábelen átömlene az elektromos áram, az így felszabaduló pénzeiket az ellátás javítására költhetnék. Akik pedig eddig csak önös célokból fejlesztettek bicepszet, meg vádlit, azok büszkék lehetnének magukra. Olyanokon segítenének, akik maguk is voltak, vagy lesznek. Gyerekeken és időseken. A sok dagadó izom és az erre gerjedő csajok ájulata csak a ráadást jelentenék. Éljen a karitatív kockahas!

Szerző: Bornai Tibor  2012.12.28. 15:40 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bornaitibor.blog.hu/api/trackback/id/tr234985083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dogbakszi 2012.12.28. 21:40:57

Jó 5let! A gondom csak az lenne vele, hogy ezt továbbfejlesztve (lámpás a tökre)más területre is bevezetné a kormány...
...És ahogy ezt már Moldova György megírta, a célszemély rohanva menekül ez elől... :-)

evaandrea 2012.12.31. 19:08:14

Csak picit tovább gondolva, az izmok gyúrásába fektetett energia még jobban hasznosulna, ha agyra gyúrnának az izompacsirták...

Dexter007 2013.01.02. 19:25:55

Agyra lehet gyúrni, ha megfelelő alapanyag (értsd: agy) van hozzá. Az esetek többségében sajnos ez az alapfeltétel sem teljesül...
süti beállítások módosítása